Training: 'Debat: de basis' I

Locatie: Wordt later bekend gemaakt

De training is bedoeld voor iedereen die wil leren debatteren

In de training ‘Debat: de basis’ komen de basisvaardigheden van debatteren aan bod. Hoe overtuigt u de beslisser en hoe neemt u het publiek mee in uw verhaal? Een ervaren trainer neemt u in een avond mee in uw eerste stappen van het debatteren. Onmisbaar voor iedereen met politieke ambities! Dit is het eerste deel van de introductietraining debatteren.

 

De training vindt plaats op twee dinsdagavonden, 6 en 13 november, 20:00 tot 22:30 uur. Aanmelden kan via opleidingen@vvdleiden.nl. Let op, vol = vol!

 

Deelname aan beide avonden bedraagt 25,00 euro. De twee delen kunnen niet los gevolgd worden. Na het volgen van deze basistraining kunt u uw debatvaardigheden verder ontwikkelen door de verdiepende training 'debat: een liberaal debat'. Deze is alleen toegankelijk als u eerst de basistraining heeft gevolgd. De verdiepende training vindt plaats op zaterdag 1 december.

 

Indien u zich gelijktijdig inschrijft voor beide cursussen ('Debat: de basis' en 'Debat: een Liberaal debat') betaalt u 40,- in plaats van 47,50.