Campagne met Christiaan!

Door Stefanie de Voogd
Definitieve foto (1)

De 24-jarige Christiaan Mulder is bestuurslid Campagne & Ledenwerving en hoefde zich tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen dan ook geen moment te vervelen. Op de vraag hoe hij terugkijkt op de gemeenteraadsverkiezingen, antwoordt hij: "Heel succesvol! Als VVD Leiden mogen we trots zijn op het resultaat dat we geboekt hebben. Na vijf zetels in de vorige raadsperiode, zijn we gestegen naar zes zetels. Dat geeft aan dat de kiezers ons waarderen en blij zijn dat we zo zichtbaar zijn in Leiden. Zo kunnen we Leiden nog mooier maken.’’

 

Christiaan kwam in 2012 naar Leiden om Politicologie (specialisatie: Internationale Betrekkingen en Organisaties) te gaan studeren, om vervolgens de masters Management van de Publieke Sector en Crisis and Security Management te volgen. Inmiddels werkt hij sinds augustus 2017 voor de Universiteit Leiden op de campus in Den Haag als docent Bestuurskunde.

 

Tijdens zijn studie heeft hij een semester in Hawaï gestudeerd. Daar zag hij met zijn eigen ogen de plastic soup die zich rond de Hawaïaanse eilanden vormde. Dit heeft hem aan het denken gezet. "Waarom gebruiken we zoveel plastic?’’ Sinds zijn terugkomst in Leiden houdt hij zich dan ook actief met duurzaamheid bezig. Voor zijn werk zal hij in het nieuwe collegejaar plaatsnemen in commissies op het gebied van duurzaamheid en kwaliteitsverbetering van het onderwijs.

 

Voor de VVD Leiden voorziet hij over vijf jaar nog meer zetels en meer zichtbaarheid in de stad. Waar hij zich binnen de partij inzet voor ledenparticipatie, vindt hij het in de stad belangrijk dat over vier jaar nog meer inwoners weten wie hun raadsleden zijn en hoe ze hen kunnen bereiken. Binnen de VVD Leiden valt de commissie Campagne & Ledenwerving onder Christiaan zijn portefeuille. Een actieve en gezellige commissie die nog op zoek is naar enthousiaste liberalen om de commissie te komen versterken. Iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar cmulder@vvdleiden.nl.

Reageer op dit bericht

Uw e-mailadres wordt slechts gebruikt ter verificatie en wordt dus niet op de website getoond. Met het plaatsen van een reactie, gaat u akkoord met ons redactiereglement.
Captcha
Type de code over in de afbeelding hieronder. Deze code wordt gebruikt om spam te voorkomen.