Kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018

DSC_0059

Op woensdag 15 november heeft de Algemene Ledenvergadering van de VVD Leiden onder luid applaus de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld. Paul Laudy, huidig wethouder Bouw en Openbare Ruimte, zal de lijst van de Leidse liberalen aanvoeren.

Voorzitter Lodewijk Wisse is verheugd met de lijst: ‘De lijst is een mooie samenstelling van ervaring en nieuw talent. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze kandidaten een mooi resultaat gaan neerzetten in maart volgend jaar’. In de top 10 zijn bekende namen terug te vinden, onder wie raadslid Dorien Verbree (nummer 2) en huidig fractievoorzitter Frederik Zevenbergen (nummer 3). De hoogste nieuwkomer is de 24-jarige Maarten de Crom (nummer 4).

Paul Laudy is blij dat hij wederom het vertrouwen van de Leidse VVD-leden heeft gekregen: ‘Dit is enorm eervol. We hebben met onze fractie de afgelopen jaren veel voor elkaar gekregen en het is mooi dat onze leden dat in deze vorm bevestigen. Ik heb veel zin in om in de campagne een duidelijk Leids en liberaal geluid neer te zetten. We staan als Leidse VVD niet stil en dat is ook duidelijk in ons eerder gepresenteerde programma te zien. We hebben een duidelijke visie voor de toekomst om Leiden nog mooier en beter te maken.’

De lijst wordt geduwd door oud-minister Melanie Schultz van Haegen: ‘Leiden blijft mijn stad en ik laat graag zien dat ik achter de VVD-fractie sta. Ze hebben goed werk verricht de afgelopen jaren!’

De volledige kandidatenlijst van de VVD Leiden:
1. Paul Laudy
2. Dorien Verbree