Training Integriteit

Locatie: Leiden

Het doel van deze training is te komen tot een gezamenlijk gedragen beeld van integriteit en bewustwording van dilemma`s rondom integriteit door middel van praktijkvoorbeelden,
het eigen maken van vuistregels en het gezamenlijk bewaken van de integriteit.

 

Datum: 20 januari 2018
Tijd: 10.00-12.30 uur
Trainer: Reinout Woittiez
Bijdrage: 12,50 euro

 

 

Aanmelden
Je kunt je tot uiterlijk 10 januari aanmelden bij Rick van Well, bestuurslid Opleiding en Talentmanagement, via opleidingen@vvdleiden.nl. Vermeld daarbij dan ook ook alsjeblieft van welk lokale netwerk je lid bent.

Als er meer aanmeldingen zijn dan de capaciteit van de training toelaat, selecteren wij de deelnemers op basis van datum van aanmelding. Als er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn om de kosten te kunnen dekken, wordt de training geannuleerd. Nadat de inschrijving is gesloten, word je geïnformeerd over uw deelname, de locatie en het rekeningnummer.

Trainingen
Door middel van trainingen willen wij je ambities, competenties en talenten graag stimuleren, ontwikkelen en versterken. Naast het verbeteren van politiek-bestuurlijke kennis en vaardigheden, biedt deelname aan trainingen de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen en is het een meerwaarde van het VVD-lidmaatschap. Deelname aan deze en volgende trainingen is bovendien een pre als je politieke of bestuurlijke ambities hebt.