Paul Laudy voorgedragen als lijsttrekker Gemeenteraadsverkiezingen

Het bestuur van VVD Leiden draagt Paul Laudy voor als lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.
Paul Laudy

Paul Laudy (38) is wethouder Bouw en Openbare Ruimte sinds 2014 en was bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen ook lijsttrekker voor de Leidse liberalen. Voorzitter Lodewijk Wisse: “Paul is een sterke, benaderbare bestuurder met een groot draagvlak in de partij en de stad en werkt aan veel zichtbare verbeteringen in Leiden. Hij is ook als geen ander in staat om het Leidse liberale verhaal goed voor het voetlicht te brengen.”

 

Laudy is vereerd door het bestuur te zijn voorgedragen als lijsttrekker: “Het vertrouwen dat de partij in mij heeft, motiveert enorm om samen met de andere kandidaten te werken aan een geweldige verkiezingsuitslag op 21 maart 2018 en aan een nog mooier Leiden. Ik hoop dat onze leden mijn voordracht zullen steunen.”

 

Over de resultaten van de VVD zegt Laudy: “Dankzij de VVD is in Leiden de laatste jaren de belasting voor het eerst gedaald. Leiden verandert in rap tempo en onze prachtige stad staat er beter op dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Catharinasteeg, de Lammermarktgarage en een flinke vergroening van onze wijken. Die vaste koers van de VVD heeft de stad ook de komende jaren hard nodig. De Leidse politiek slaagt er steeds beter in om in goede samenwerking met elkaar en met iedereen in de stad mooie dingen voor elkaar te krijgen. Graag blijf ik daar mijn steentje aan bijdragen, want uiteindelijk is het daar allemaal om te doen: Leiden ook de komende jaren een aantrekkelijk stad te laten zijn om te wonen, werken en genieten.”

 

Het bestuur heeft inmiddels ook een nieuwe campagneleider aangesteld, huidig raadslid Juliette Gilissen gaat deze belangrijke functie vervullen. “Het is een prachtige uitdaging! De komende maanden gaan we knallen. Samen met het campagneteam, de fractie en uiteraard de leden, gaan we duidelijk maken waarom een stem op de VVD een stem op Leiden is en werken we samen aan een klinkende overwinning op 21 maart.”

 

Tijdens de ledenvergadering van 15 november spreken de leden van de VVD zich uit over de advies-kandidatenlijst die dan gereed is.

1  reactie

geplaatst door Peter de Haas - zaterdag 27 januari 2018, 17:40
Voorstel bouw van een 100 meter hoge woontoren in het merenwijkpark.
Met verbazing hebben via de pers vernomen dat de eigenaar van het winkelcentrum de Kopermolen van der Vorm het plan heeft opgevat om een woontoren van 100 meter op het Molenaarspad van het wijkpark van de Merenwijk.
In verband met de komende gemeenteraads verkiezing willlen wij graag weten wat het standpunt van de VVD en in het bijzonder van de wethouder Bouw en openbare ruimte is met betrekking tot het voorstel van de bouw van de woontoren(s) aangezien dit in tegenspraak is met het beleid van vergroening van de stad.
met vriendelijke groet

Reageer op dit bericht

Uw e-mailadres wordt slechts gebruikt ter verificatie en wordt dus niet op de website getoond. Met het plaatsen van een reactie, gaat u akkoord met ons redactiereglement.
Captcha
Type de code over in de afbeelding hieronder. Deze code wordt gebruikt om spam te voorkomen.