Paul Laudy voorgedragen als lijsttrekker Gemeenteraadsverkiezingen

Het bestuur van VVD Leiden draagt Paul Laudy voor als lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.
Paul Laudy

Paul Laudy (38) is wethouder Bouw en Openbare Ruimte sinds 2014 en was bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen ook lijsttrekker voor de Leidse liberalen. Voorzitter Lodewijk Wisse: “Paul is een sterke, benaderbare bestuurder met een groot draagvlak in de partij en de stad en werkt aan veel zichtbare verbeteringen in Leiden. Hij is ook als geen ander in staat om het Leidse liberale verhaal goed voor het voetlicht te brengen.”

Laudy is vereerd door het bestuur te zijn voorgedragen als lijsttrekker: “Het vertrouwen dat de partij in mij heeft, motiveert enorm om samen met de andere kandidaten te werken aan een geweldige verkiezingsuitslag op 21 maart 2018 en aan een nog mooier Leiden. Ik hoop dat onze leden mijn voordracht zullen steunen.”

Over de resultaten van de VVD zegt Laudy: “Dankzij de VVD is in Leiden de laatste jaren de belasting voor het eerst gedaald. Leiden verandert in rap tempo en onze prachtige stad staat er beter op dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Catharinasteeg, de Lammermarktgarage en een flinke vergroening van onze wijken. Die vaste koers van de VVD heeft de stad ook de komende jaren hard nodig. De Leidse politiek slaagt er steeds beter in om in goede samenwerking met elkaar en met iedereen in de stad mooie dingen voor elkaar te krijgen. Graag blijf ik daar mijn steentje aan bijdragen, want uiteindelijk is het daar allemaal om te doen: Leiden ook de komende jaren een aantrekkelijk stad te laten zijn om te wonen, werken en genieten.”

Het bestuur heeft inmiddels ook een nieuwe campagneleider aangesteld, huidig raadslid Juliette Gilissen gaat deze belangrijke functie vervullen. “Het is een prachtige uitdaging! De komende maanden gaan we knallen. Samen met het campagneteam, de fractie en uiteraard de leden, gaan we duidelijk maken waarom een stem op de VVD een stem op Leiden is en werken we samen aan een klinkende overwinning op 21 maart.”

Tijdens de ledenvergadering van 15 november spreken de leden van de VVD zich uit over de advies-kandidatenlijst die dan gereed is.