Melanie Schultz van Haegen lijstduwer voor gemeenteraadsverkiezingen 2018!

Melanie_Schultz_van_Haegen_2013_(2)

Demissionair minister Melanie Schultz van Haegen duwt volgend jaar de Leidse VVD-lijst aan voor de verkiezingen in maart 2018. De VVD-Leiden is erg blij met de steun van Schultz Van Haegen voor de gemeenteraadscampagne. Voorzitter Lodewijk Wisse was dan ook trots om mee te mogen delen dat de demissionaire minister had toegezegd: “Melanie is betrokken bij Leiden en door haar jarenlange inzet in onze sleutelstad een bekend gezicht. Met haar als symbolische kandidaat op de lijst kunnen we een hele mooie start van onze campagne maken.”

Tijdens de vorige algemene ledenvergadering is de groslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. In september stelt de VVD het verkiezingsprogramma vast en in november zal de kandidatenlijst definitief worden gemaakt.