Aad van der Luit overleden

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat D66-raadslid Aad van der Luit na een kort ziekbed is overleden.
IMG_0010

VVD-fractievoorzitter Frederik Zevenbergen: 'Vanavond hoorden we dat onze collega en vriend Aad van der Luit is overleden. Een groots sportman, markant Leidenaar en aimabele collega in de raad. Aad was de definitie van een mensen mens.

Namens de VVD Leiden wil ik de familie van Aad, zijn vele vele vrienden en bekenden en de D66 Leiden fractie en afdeling condoleren.

Aad, de stad en de Leidenaren gaan je enorm missen. Je zo kenmerkende vriendelijkheid, je gulle lach, je audiëntie bij Vooraf en Toe waar eenieder welkom was.

Wij gaan in de raad een dierbare collega missen, met ongezouten mening, onbetwiste liefde voor Leiden en de sport maar vooral een man met een hart van goud.'

(foto Renzo Candido)